Köp Här

Alla artiklar

Systrarna Amanda och Bella fick snabbt ett nytt hem med hjälp av Hundstallet

Tack vare Hundstallet fick Amanda och Bella snabbt ett nytt kärleksfullt hem när de behövde det, och Esin och Sebastian fick utöka sin familj med två glada och tillgivna fyrbenta vänner.

Charlie stormtrivs i sitt nya hem – och får äntligen all uppmärksamhet han förtjänar

Under Charlies tid hos djurskyddsföreningen Djurens Vänner var det många som engagerade sig i hans historia, och när organisationen äntligen kunde tillkännage att de hittat ett nytt hem åt honom så var det många som ville fortsätta följa hans resa.

Vicke

När Vicke kom till Hundstallet var han i riktigt dåligt skick, han hade stora problem med tänder och hade svårt att äta. Men Hundstallet blev räddningen för Vicke som återhämtat sig och hittat ett nytt kärleksfullt hem.

Plutten fick en andra chans och ett nytt kärleksfullt hem

Plutten kom till hundstallet som en hittehund, men ingen ägare hörde av sig och ville ha tillbaka honom. Tack vare Hundstallet fick Plutten en andra chans och omplacerades till ett kärleksfullt hem där han trivs väldigt bra.

Då levde han i misär, nu sprudlar Bus av energi

Bus kom in till Hundstallet tillsammans med sina syskon i ett polisärende. De hade levt i misär – bott i sin egen urin och inte fått vara utomhus. Väl på Hundstallet fick de den vård och omsorg de behövde och omplacerades till nya kärleksfulla hem.

Se våra filmer och lär dig se tecken på mask hos hund och katt

Det är inte alltid en maskinfektion märks på din hund eller katt men det finns en del typiska symptom. Små tecken kan vara hunden eller kattens sätt att tala om för dig att de inte känner sig helt friska.

Djuren behöver någon som kan föra deras talan

Våra husdjur och bästa vänner har rätt att må bra. Därför samarbetar Bayer Animal Health och Apoteket för att stödja Djurens Vänner, en djurskyddsförening som för djurens talan.

Så håller du valpen frisk och parasitfri

Tips för dig som har en ny familjemedlem att ta hand om

Vad gömmer sig i jorden?

Maskägg från bl. a. spolmask kan finnas gömda i jorden i flera år och innebär därför en smittrisk för din hund.

Grimm blev en i gänget på Hundstallet- Ta del av hans historia här

En mager och svag Grimm kom till hundstallet när han bara var 3 månader gammal. Han hade då varit konstant magsjuk de två första veckorna som hans ägare hade haft honom och veterinärkostnaderna blev till slut för höga.

Stötta Hundstallet när du köper Droncit, Dronbits, Drontal eller Welpan

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal-serien tillsammans med Kronans apotek, ger dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans.

Från hittehund till kärleksfullt hem - ta del av Hugo historia här

När hittehunden Hugo kom till Hundstallet hette han Emil och var i dåligt skick, han var smutsig och tovig och hans ena öga var igenmurat. Personalen på Hundstallet fick skynda sig till veterinären med honom.

Alla hundar och katter mår bättre utan parasiter

Det är inte alltid en maskinfektion märks på din hund eller katt men det finns en del typiska symptom. Små tecken kan vara hunden eller kattens sätt att tala om för dig att de inte känner sig helt friska.

Så vet du om ditt husdjur har mask

De flesta hundar och katter får mask någon gång i livet och vid behov kan du själv avmaska din katt eller hund med hjälp av receptfria produkter som du hittar på ditt apotek.

Avmaskning för dräktiga och digivande katter

Katter som vistas ute och därmed riskerar att drabbas av maskinfektioner riskerar även att föra smittan vidare i den miljö de vistas i.

Så avmaskar du din katt

Katter kan komma i kontakt med oönskade parasiter när de vistas i naturen. Din katt riskerar då att få en maskinfektion. Drontal vet innebär effektiv avmaskning mot band- och rundmaskar i Sverige, inklusive Rävens dvärgbandmask.

Social corner